top of page

Podcast#33 Uzaktan Çalışma

Java User Group İstanbul Podcast serisinin 33. Bölümünde konuşmacılarımız Gizem Demir ve Gökalp Gürbüzer eşliğinde Biz Bize yayını yapıldı. Covid-19 salgını ile birlikte pek çok iş yeri uzaktan çalışmayı destekleyecek mesai modellerini benimsemeye başladı. Peki biz ne kadar uyum sağlayabildik? Hangi iyi pratiklerle uzaktan çalışma daha verimli yapılabilir? Gizem ile Gökalp bu soruların yanıtlarını ararken kendilerini dipsiz bir sohbetin içinde buldular. Yararlı bilgileri sohbetin aralarına öyle yerleştirdik ki sonuna kadar dinlemeden bütün soruların yanıtlarını bulamayacaksınız.


Istanbul JUG Podcast kanallarından keyifle dinleyebilirsiniz.




JUG Istanbul podcast serilerine Spotify & iTunes üzerinden ulaşabilirsiniz.


Moderatör olarak Gizem Demir ve Gökalp Gürbüzer, konu hakkında merak edilenleri sordu. 3 yıldır aktif olarak java ile geliştirme yapan Gizem Demir, İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunudur. 1 yıldır EmlakJet bünyesinde Java Backend Developer olarak çalışmaktadır.


15 yıla yakın profesyonel deneyimiyle Gökalp Gürbüzer, çözüm mimarlığı ve satış yöneticiliği dahil çok çeşitli alanlarda deneyim kazanma fırsatı bulmuş bir teknik liderdir. Son 5 yılını yazılım takımları yönetmekle geçirmiş ve bu takımlarda kod katkısının yanı sıra süreç iyileştirme, kod kalitesini artırma ve mentorlük çalışmaları yapmaktadır.


 

Istanbul Java User Group 2010 yılından itibaren Java topluluğuna destek olan kar amacı içermeyen bir gruptur. Amacımız ülkemizde java teknolojileri başta olmak üzere yazılım ekosistemine katkı vermektedir.


Istanbul JUG veya web sitesi ile ilgili herhangi bir sorunuz, öneriniz veya yorumunuz varsa, konferans fikirleriniz varsa, belirli bir konuyla ilgileniyorsanız, kendiniz bir sunum yapmak istiyorsanız veya grubumuza katılmak istiyorsanız bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


Bizimle iletişime geçmek için Istanbul JUG ekibine hello@jugistanbul.org adresine e-posta gönderebilirsiniz. Konuşmacı olmak için formu doldurabilirsiniz.



Istanbul Java User Group’un gelişmelerine tek linkten kolayca ulaşabilirsiniz.




57 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page