top of page

Podcast#25 İş Değiştirmek ya da Değiştirmemek

Güncelleme tarihi: 9 Şub 2021


JUG Istanbul Podcast serisinin 25. Bölümünde konuğumuz Auto 1 Group Takım Lideri Gökalp Gürbüzer ile iş değiştirmek ya da değiştirmemek konusunu konuştuk.


15 yıla yakın profesyonel deneyimi sırasında Gökalp Gürbüzer, çözüm mimarlığı ve satış yöneticiliği dahil çok çeşitli alanlarda deneyim kazanma fırsatı bulmuş bir teknik liderdir. Son 5 yılını yazılım takımları yönetmekle geçirmiş ve bu takımlarda kod katkısının yanı sıra süreç iyileştirme, kod kalitesini artırma ve mentorluk çalışmaları yapmaktadır. Gökalp Gürbüzer, kendi deneyimlerinden yola çıkarak teknoloji sektöründe iş değiştirmenin, insanlardaki soru işaretlerine yanıtlar buldu.


Istanbul JUG Podcast kanallarından keyifle dinleyebilirsiniz.





İş Değiştirmek ya da Değiştirmemek’ten Başlıklar


  1. Ne kadar sürede bir iş değiştirilmelidir?

  2. Yeni işin ne gibi avantajları ve zorlukları vardır?

  3. Eski işin konfor alanları nelerdir?

  4. İş değiştirilmesi gerektiğini nasıl anlarsınız?

  5. İş değiştirme sebepleri nelerdir?

  6. İş değiştirme kararını nasıl alırsınız?

  7. Sürekli iş değiştirmek sorun mudur, kişinin aynı yere bağlı kalamadığını mı gösterir?


JUG Istanbul podcast serilerine Spotify & iTunes üzerinden ulaşabilirsiniz.


Moderatör olarak Gizem Demir, konu hakkında merak edilenleri sordu. 3 yıldır aktif olarak java ile geliştirme yapan Gizem Demir, İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunudur. 1 yıldır EmlakJet bünyesinde Java Backend Developer olarak çalışmaktadır.


 

Istanbul Java User Group 2010 yılından itibaren Java topluluğuna destek olan kar amacı içermeyen bir gruptur. Amacımız ülkemizde java teknolojileri başta olmak üzere yazılım ekosistemine katkı vermektedir.


Istanbul JUG veya web sitesi ile ilgili herhangi bir sorunuz, öneriniz veya yorumunuz varsa, konferans fikirleriniz varsa, belirli bir konuyla ilgileniyorsanız, kendiniz bir sunum yapmak istiyorsanız veya grubumuza katılmak istiyorsanız bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


Bizimle iletişime geçmek için Istanbul JUG ekibine hello@jugistanbul.org adresine e-posta gönderebilirsiniz. Konuşmacı olmak için formu doldurabilirsiniz.



Istanbul Java User Group’un gelişmelerine tek linkten kolayca ulaşabilirsiniz.



34 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page